ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Lead QA Professional til Quality Assurance Production Support

Er du erfaringsmæssigt klædt på til at arbejdet med GMP og kvalitet i hverdagen? Kan du balancere pludselige daglige udfordringer med faglig fordybelse bag skrivebordet?

Hos os er to dage ikke ens – alligevel sætter vi pris på stabilitet og kontinuitet. Vi holder af planer og ved at når de ændres skal QA være det smidige organ der ikke spænder ben, men i stedet sikre, at vi lykkedes uden at gå på kompromis med kvalitetskrav.

Stillingen
Som Lead QA Professional i Quality Assurance Production Support teamet, er det din opgave at være ude og hjælpe vores produktionsafdelinger med, at overholde de relevante retningslinjer indenfor GMP.  Du er med inde i produktionen, kender processerne og udstyret, ser operatører og kemikere i øjnene og hjælper til at formidle hvordan ALK lever op til vores kvalitetskrav.

QA Production Support dækker de faglige områder indenfor ’Utility, Facility & Equipment’. Vores primære opgave består i at sikre, at vores produktionsfaciliteter lever op til standarder. Vi støtter derfor afdelinger i life cycle management af facilitet og udstyr. Således arbejder teamet både med R&D aktiviteter, Facility, Utility & Environmental Monitoring, produktionerne, QC-laboratorierne og alle projekterne derimellem. Samlet er vores faglighed bred, og vi bruger hinanden til, hver dag at blive bedre til vores arbejde.

Dine primære ansvarsområder vil være at:

  • Være en synlig og nysgerrig medspiller blandt vores stakeholders.
  • Løse opgaver forbundet med daglig drift i produktion og fremdrift i projekter.
  • Arbejde med dokument-flowet i vores Quality Management System, hvor du reviewer og godkender ændringssager, afvigelser og anden GMP-dokumentation.
  • Arbejde med kvalificering og life cycle management af udstyr; det værende VPL, URS, risk assessments, IQ, OQ, PQ og periodisk review af udstyr og systemer m.m.

Din profil
Vi forestiller os at:

  • Du har solid erfaring med QA/kvalitetsarbejde eller produktionserfaring fra medicinalbranchen.
  • Din faglige uddannelse er ikke afgørende, men det er din erfaring og evne til at møde andre i øjenhøjde til gengæld.
  • Du kan kommunikere med kolleger i andre afdelinger på tværs af organisationen, og med en positiv tilgang skaber du tillid og gode relationer.
  • Du arbejder yderst selvstændigt, og herunder kan vurdere og træffe beslutninger ud fra et GMP-mindset.
  • Du vil sætte pris på at arbejde i et team med god holdånd, hvor åben, ærlig og uformel omgangstone vægtes højt med respekt for hinandens erfaring og ekspertise.
  • Du evner at holde hovedet koldt og prioritere i en ofte travl hverdag, uden at gå på kompromis med kvalitet og myndighedskrav.

Vores afdeling taler dansk, men koncernsproget er engelsk. Det forventes derfor, at du taler flydende dansk og kan tale og skrive engelsk på et fagligt niveau.

Bliv en del af ALK
ALK tilbyder et dynamisk og attraktivt arbejdsmiljø for dig der søger både personlig og faglig udvikling. ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø, sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre måden vi arbejder på.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Vi tror på, at fysisk tilstedeværelse styrker stærkt teamwork og skaber succes, så det er vigtigt, at du nyder at komme på arbejde på vores site med en vis fleksibilitet til også at arbejde hjemmefra.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. 

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, senest den 30. april 2024. 

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Derfor foretrækker vi, at du ikke tilføjer billeder i dine ansøgningsdokumenter. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat. 

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Senior Manager, Peter Minet på telefon +45 20 72 81 90.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

QA

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

QA Officer

Ansøgningsfrist:

30-04-2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: