ALK-Abelló A/S 70430 Scientific & Regulatory Affairs Nordic

Nordisk Regulatory Affairs Specialist

Regulatory Affairs i ALK Nordic ansvarar för registreringsärenden, biverkningsrapportering, medicinsk information och kvalitetssäkring i de nordiska länderna. Vi består av 3 personer och tillhör avdelningen Scientific and Regulatory Affairs. Arbetet sker i nära samarbete med andra kolleger i den nordiska organisationen och med vårt huvudkontor i Danmark.

Vi söker en medarbetare, som ansvarar för underhåll av våra registrerade läkemedel i Norden. I tjänsten ingår även biverkningsrapportering och handläggning av reklamationer.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta med ändringsärenden till våra läkemedelsmyndigheter med fokus på översättning av produkttexter och framtagning av artwork till läkemedelsförpackningar av företagets produktportfölj. Det innebär högkvalitativa översättningar, anpassningar av texter enligt lokala bestämmelser och att ansvara för implementering av produkttexter och förpackningsmaterial på den nordiska marknaden.  

Tjänsten innefattar även arbete med produktinformationstexter för publicering på Fass.se och Felleskatalogen.no, samt  omvärldsbevakning av nya regulatoriska krav.

Som Regulatory Affairs Specialist kommer du också att registrera, följa upp och rapportera biverkningar och reklamationer för de nordiska länderna.

 

Din bakgrund:

Lämplig bakgrund är apotekare, receptarie eller annan naturvetenskaplig utbildning med erfarenhet inom läkemedelsindustrin, inom apotek eller liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs med produkttexter/läkemedelsförpackningar.

Mycket goda kunskaper i minst ett nordiskt språk (helst svenska) och engelska. Det är en fördel att känna till finska språket. Intresse för hantering av data och texter i olika databaser är ett krav. God kommunikationsförmåga, självständighet, noggrannhet, sinne för detaljer och samarbetsförmåga värdesätts.

Tjänsten är placerad vid vårt nordiska kontor i Kungsbacka, Sverige.

 

Frågor och ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Ann-Mari Eriksson, Senior Regulatory Affairs Manager, eller Åsa Åman, Pharmacovigilance Manager på telefon 0300-185 45.

Låter detta som ett spännande jobb för dig ser vi fram emot att få din ansökan samt CV senast den 15 oktober.

 

Share on:
Region:
Halland
Job type:
Permanent
Working hours:
Full-time
Working days:
Day
Application deadline:
15/10/2018
Location:
Kungsbacka
Company homepage:
http://www.alk.net
Back to the top