ALK-Abelló B.V.

Key Account Manager

Key Account Manager

Ben jij die ervaren sales professional met een grote passie voor commercie, de drive om echt van betekenis te willen zijn voor jouw klanten, ambities uitspreekt en daarnaar handelt en samen met anderen resultaten boekt? Degene die op de hoogte is van de veranderingen in het zorglandschap, enthousiast wordt van innovatie, new business en digitalisering? Wil je werken in een groeiend bedrijf met de ambitie je persoonlijke stempel te drukken en het verschil te maken?
Nieuwsgierig? Lees verder! Interesse? Kom in actie en reageer!

Wie ben jij?
Een sterke persoonlijkheid, gedreven, met een hands-on mentaliteit op zoek naar resultaat. In staat om op strategisch niveau te denken en tegelijkertijd in staat om te handelen, denken in kansen en mogelijkheden, deze signaleert en actie op neemt. Je werkt planmatig en zorgt voor structuur en overzicht in je werkwijze. Je loopt vooruit op de ontwikkelingen in de markt en deze weet deze door te vertalen in projecten. Je bent zelfsturend, verbindend, een persoon met een open mind, met veel energie en bewust van kwaliteiten en persoonlijke groeipotentie.

Wat breng je mee?
Meerdere jaren sales ervaring in de farmaceutische industrie, bekend met de ‘spelregels’ en bekend met de ontwikkelingen in de markt. Je beschikt over de juiste vaardigheden om de digitale transformatie van de (allergie) zorg en het positioneren van ALK meer vorm te geven. Je hebt ervaring met strategische accountplannen en hebt de kwaliteiten om de “hoog over” plannen tot executie te brengen, vanuit je passie, drive en doelgerichtheid. Je weet jezelf als partner in de zorg te positioneren en een transitie te maken naar een nieuwe samenwerking met onze klanten, die geënt is op gelijkwaardigheid, wederkerigheid en heldere ambitie. Een echte teamspeler en een persoon die gemakkelijk communiceert met verschillende gesprekspartners, zowel intern als extern, in zowel Nederlands als Engels.

Leiderschap
Leiding nemen is voor jou geen taak maar een vorm van gedrag. Je bent er voor andere mensen, je zoekt en geeft feedback omdat het een kans is om te groeien, voor jezelf en voor een ander. Hierin is een belangrijke kwaliteit dat jij de ander in zijn kracht zet en niet overvraagd. Leiding nemen vraagt dat je verantwoordelijkheid voelt en neemt, je neemt eigenaarschap.

Ambitie
Jij bent toe aan een volgende stap of een nieuwe uitdaging en krijgt energie van pionieren, netwerken en innoveren. Jij hebt de capaciteiten om naast het te behalen van salesdoelstellingen ook het bedrijf en collega’s in hun kracht te zetten en naar een next level te helpen. Je draagt jouw visie uit en weet deze om te zetten in concrete projecten, echte partnerships aan te gaan om de allergiezorg te verbeteren. Partnerships met startende ZBC’s, online zorgaanbieders, zorggroepen en nieuwe doelgroepen. Daarnaast ben je in staat om collegae te inspireren met jouw ideeën en aan te zetten tot executie om gezamenlijk de gestelde ambitie en doelen van ALK te behalen.

Onze ideale kandidaat?
- HBO / WO niveau van werken en denken
- Meerdere jaren ervaring in sales binnen farma
- Goed gevoel voor mensen en voor samenwerking
- Planmatige aanpak, met oog op resultaat
- Hoog energieniveau, een zelfstarter die enthousiasmeert
- De ambitie om persoonlijk nog verder door te groeien
- Op de hoogte van het veranderende zorglandschap
- Digitale vaardigheden
- Creatieve persoonlijkheid met een ondernemersgeest
- Taalvaardig in zowel Nederlands als Engels

Wat heeft ALK te bieden?
Een werkomgeving waarin we elkaar uitdagen, met de ambitie de beste te zijn en te blijven op het gebied van allergie. Een prachtig product portfolio waar nog veel potentie in zit. De kans om als persoon het verschil te maken in je team en voor mensen met allergie. En natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden en een organisatie met veel respect en oog voor milieu, mens en omgeving en waar gekeken wordt naar jouw ambities en ontwikkelingen.
Print Select department below in order to start your application:
Share on:
Department:
60123 HR
60421 Sales
Job type:
Permanent
Working hours:
Full-time
Working days:
Day
Application deadline:
31/07/2022
Expected Start Date:
01/09/2022
Location:
Netherlands
Back to the top