ALK-Abelló A/S

Calibration Technician

Vil du være en del af kalibreringsgruppen i en virksomhed, der er førende inden for sit område? Har du lyst til at være med til at sikre høj kvalitet til vores patienter? Har du erfaring med kalibrering af kritisk måleudstyr i et reguleret produktionsmiljø, og har du lyst til at indgå i et team af dedikerede og erfarne kolleger?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske vores nye kalibreringstekniker i teamet "Production & Process Support" (PPS) i afdelingen ”Manufacturing support” (MFS).

ALK er en farmaceutisk virksomhed og hovedparten af vores opgaver er i henhold til cGMP, hvor vi arbejder hands-on med forebyggende/afhjælpende vedligehold, kalibrering, automatikløsninger og programmering af PLC og SCADA systemer. Vores mål er at sikre stabil drift i produktionen gennem planlagt vedligehold og proaktive tiltag.

Som vore nye kollega i PPS vil du blive en afgørende medspiller i forhold til Kalibrering af utility- og kalibreringsudstyr i vores produktion i Hørsholm. Teamet består af 10 dygtige og engagerede medarbejdere der i fællesskab sætter en høj standard. Der er en ærlig og uformel omgangstone, hvor humor og gå-på mod er hjørnesten. Som en del af kalibreringsteamet, får du 2 dygtige og erfarne kalibreringsteknikere, som dine nærmeste kollegaer.

De daglige opgaver vil gå på tværs af 3 produktionsområder, forskning og udvikling samt CMC-områder. Du vil derfor have en meget bred kontaktflade på tværs af afdelinger, faggrupper, bygninger og forretningsområder, hvorfor der er behov for gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Arbejdsopgaver

Som vores nye kalibreringstekniker vil du deltage i teamets opgaver. Dette inkluderer ansvar for at:

 • Udførelse af kalibreringsopgaver på udstyr for måling af tryk, temperatur, fugtighed, kraft, flow, ledningsevne og masse
 • Kvalitetssikring og udfyldelse af dokumentation for internt og eksternt udførte kalibreringer
 • Holde overblik over kommende kalibreringsjobs med henblik på planlægning og udførelse
 • Fejlsøgning, reparation, udskiftning og installation af nyt måleudstyr
 • Koordinering af kalibreringsopgaver på tværs af organisationen
 • Være proaktiv og bidrage til løbende forbedringer på både procedurer og udstyr
 • Implementering af udstyrsændringer i samarbejde med andre afdelinger

Vi forestiller os, at du

Har en relevant uddannelse som automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller anden relevant teknisk baggrund.  Vi foretrækker at du har en solid erfaring indenfor procesindustrien – gerne fra den farmaceutiske industri og har en stor interesse for kalibrering af produktionsudstyr, tekniske installationer og utility anlæg.

Som person vægt personlige egenskaber og tilgang til opgaverne meget højt.

 • Proaktiv tilgang til din arbejdsdag, dine opgaver samt sikre løbende forbedringer
 • Serviceminded
 • Du er optimistisk, humoristisk og skaber energi omkring dig ved at have interesse for drift og vedligehold
 • Du arbejder systematisk og kan skabe struktur i en omskiftelig hverdag som ofte kræver at der er mange bold i luften på samme tid. Derfor vil det være en stor fordel er at du er omstillingsparat.
 • At du trives med at der sommetider er deadlines der skal nås for at overholde kravene og sikre drift af produktionen.
 • Du nyder teamarbejde og bidrager til at alle i teamet har det godt og synes at det skal være sjovt og udviklende at går på arbejde.   

Vi tilbyder

 • Et udfordrende og afvekslende job i en international farmaceutisk virksomhed i udvikling
 • Samarbejde med erfarne og dygtige kolleger
 • Uformel omgangstone og godt arbejdsklima
 • Mulighed for udvikling af nye kompetencer
 • Høj grad af indflydelse på egne opgaver
 • Fleksible arbejdstider

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

5. oktober 2022. Ansøgninger vil blive vurderet løbende og samtaler forventes påbegyndt løbende.

Kontakt

For mere information kontakt Lasse Nielsen, Senior manager, Process & Production Support på +4551929794 eller email:lendk@alk.net 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
05-10-2022
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net
Tilbage til toppen