ALK-Abelló A/S

Manager til Processupport - 1. line support

Spændende jobmulighed i global farmaceutisk virksomhed

ALK tilbyder en spændende jobmulighed med inspirerende og udfordrende opgaver i afdelingen Drug Substance production, der producerer drug substance til ALK's tabletbaserede produkter til immunterapi

Brænder du for ledelse, elsker du at være ude i produktionen, og har du en høj faglighed inden for farmaceutisk produktion? Ønsker du at benytte dine lederevner og din erfaring til at gøre en forskel for mennesker med allergi? Så er det hos ALK, du skal søge en stilling!

Du vil som manager for Processupport teamet træde i spidsen for et dedikeret team som er 1. line support til Drug substance produktionen. Det betyder, at du i din dagligdag skal være tæt på produktionen og sammen med dit team sikre, at produktionen får den support, der er brug for, så den kan levere stabilt. Derfor er det vigtigt, at du som leder drives af produktionspulsen og at du kan give faglig sparring og mentoring til dine medarbejdere, samt facilitere problemløsning. Teamet skal endvidere sikre, at processerne til enhver tid er i compliance og efterlever GMP. Du vil derudover, som leder af 1. line support teamet, have et tæt samarbejde med lederen af 2. line supportteamet, som har ansvaret for support til projekter, forbedringstiltag og "tunge" GMP opgaver.  De to teams vil i dagligdagen have et tæt samarbejde og komplementere hinanden i forbindelse med løsningen af opgaver.

Opgavekoordinering, tydelig prioritering, faglig sparring samt kompetenceudvikling vil være en vigtig del af dit daglige arbejde. Da du vil have berøringsflade til andre afdelinger i ALK, vil stakeholder management også udgøre en vigtig faktor for succes i rollen. Du skal være indstillet på, at tingene går stærkt, og du skal derfor kunne trives i en travl hverdag med korte deadlines. 

Du vil indgå i et lederteam, bestående af fire andre ledere, to stabsfunktioner samt en afdelingsleder. Der er totalt set omkring 85 medarbejdere i afdelingen.

Vi forestiller os,

at du har en relevant akademisk uddannelse og ideelt set kommer fra en lignende stilling som beskrevet ovenfor. Det betyder,

  • at du har en stor erfaring med GMP, så du kan give faglig sparring til dine medarbejdere.
  • at du har stor erfaring med systematisk problemløsning og tilhørende værktøjer.
  • at du har gode kommunikative evner på tværs af fagområder og/eller erfaringsniveau.
  • at du har overblik over kompetenceudviklingen i teamet, så I lykkes med de opgaver, der forventes løst.
  • at du taler og skriver dansk og engelsk.

Som person ønsker du at tage ansvar og gøre en forskel, og du sætter en ære i, at de opgaver, som teamet udfører, bliver leveret til tiden og i en god kvalitet. Du evner at planlægge ressourcer til opgaverne, så der stadig er luft til at håndtere uforudsete opgaver. Du er god til at skabe overblik over opgaver i teamet samt kommunikere en klar opgaveprioritering til teamet. I perioder med korte deadlines og mange opgaver, evner du at forblive rolig samt sikre en teamspirit, hvor man behandler hinanden godt.

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbare gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist 

10 October 2022

Kontakt

Director Klaus Arneskov Mathiesen, mobil 61911092

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
10-10-2022
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net
Tilbage til toppen