ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Area Manager, Salg til Midt- og Sønderjylland

Er du drevet af at skabe gode resultater og vil du gøre en forskel for allergipatienter? Er du god til at skabe relationer og er du en teamplayer? Så er en stilling som Area Manager i ALK måske noget for dig!

Stillingen
Som Area Manager får du ansvar for eget distrikt, indeholdende stor indflydelse og ansvar for planlægning, udførelse og opfølgning på dine opgaver og aktiviteter, indenfor ALK’s terapiområder. Dit distrikt vil være Midt- og Sønderjylland, hvor dine kunder er almen praksis, speciallæger og sygehuse.

I en hverdag med stor selvstændighed, vil du samtidig få et tæt samarbejde med dine kolleger, både nationalt og nordisk, der bygger på faglig og personlig vidensdeling og sparring, der bidrager til din fortsatte læring og udvikling. Du bliver en del af et engageret og erfarent team, som samarbejder tæt på tværs af afdelinger. Vi mødes til konferencer både nationalt og nordisk flere gange om året.

Din profil
Du er en udpræget teamplayer, med evnen til selvstændigt at igangsætte og drive kunderelationer og salget i dit distrikt. Du er struktureret og organiseret i din måde at arbejde på, og i stand til at interagere og kommunikere med dine kunder og kolleger, på forskellige niveauer. Du er resultatorienteret og tager gerne eget initiativ til at identificere muligheder og løsninger, og du demonstrerer en kan-og-vil attitude for at nå dine mål.

Vi forventer, at du har:

  • LIF eksamen
  • salgserfaring fra lægemiddelindustrien er en fordel men ikke et krav
  • gode kommunikationsevner på dansk og engelsk
  • erfaring med at præsentere på forskellige niveauer
  • flair for salgsanalyse.

Du er komfortabel med at kommunikere med dine kunder ansigt til ansigt eller gennem den kanal, der kræves for at nå det ønskede resultat.

Bliv en del af ALK
ALK er en global medicinalvirksomhed der fokuserer på allergibehandling, forebyggelse og diagnose. Vores mission er at forbedre livskvaliteten for mennesker med allergi ved at udvikle produkter, som behandler den underliggende årsag til allergi.

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver, til den der søger både personlig og faglig udvikling. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der værdsætter kompetence og vidensdeling.

Ønsker du at lære mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net.

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en motiveret ansøgning med en kort beskrivelse om dig selv.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Senior Sales Manager, Renata Andreasen på telefon +45 22 49 50 63.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Syddanmark

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Sales

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Konsulent

Arbejdssted:

Jylland

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: