ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Køkkenchef til personalerestaurant

Er du en knivskarp køkkenchef med ledelseserfaring fra en større personalerestaurant? Brænder du for dit fag? Er du en handlekraftig og motiverende leder, der skaber resultater gennem dine medarbejdere?

Stillingen
Som køkkenchef får du ansvar for to personalerestauranter samt et mindre internt konferencecenter, beliggende på vores campus i Hørsholm, samt 16 engagerede medarbejdere inkl. en souschef. Teamet arbejder i rotation mellem begge personalerestauranter. Der tilberedes en sund, lækker og varieret frokost til omkring 650 kollegaer dagligt, og derudover får du ansvaret for mødeforplejning og gæstebespisning.

I april åbnede vores anden personalerestaurant med et helt nyt og moderne køkken, og den oprindelige personalerestaurant står overfor en renovering. Der er mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vores personalerestauranter skal indrettes og driftes.

Vi er et team, hvor humor, kreativitet, faglig stolthed og lysten til at yde vores bedste, er en vigtig del af hverdagen. Vi gør meget ud af at have en åben dialog, et stærkt sammenhold og plads til forskelligheder. Hos os er der rum til indflydelse i din hverdag, med en lydhør ledelse. Du bliver en del af Facility Management ledergruppen. Vi er ambitiøse, har fokus på løbende forbedringer og vi sparrer og hjælper hinanden i hverdagen.

Som køkkenchef har du fokus på samarbejde og teamudvikling, drift og administration, samt at udvikle og implementere innovative løsninger. Du får ansvaret for, at vores personalerestauranter drives effektivt med en professionel og proaktiv service, således rammerne er indbydende og inspirerende. Du koordinerer og følger op på daglige opgaver, og du tager selv aktiv del i udførelsen af dem. Du vil beskæftige dig med:

  • At motivere dit team gennem en anerkendende og ambitiøs ledelsesstil, med fokus på udvikling af dine medarbejdere.
  • At drifte og administrere dagligdagen, herunder at drive tavlemøder, udvikle og implementere forbedringer samt at udføre budgetter og budgetkontrol.
  • Udvikling af mersalg, torvedage, temadage mm.

Arbejdsopgaver i samarbejde med dine medarbejdere:

  • Fastlæggelse af menuer og temaer
  • Varebestilling til dagens menu
  • Følge op egenkontrol
  • Daglig rengøring

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, hvor timerne er fordelt mandag-torsdag kl. 7-15 og fredag kl. 7-14.30. Det må forventes, at der i perioder vil være behov for overarbejde.

Din profil
Du har en motiverende, empatisk og involverende ledelsestilgang, og du kan drive medarbejdere og koncepter med din viden og erfaring. 

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant faglig uddannelse.
  • Er en erfaren køkkenchef, der kan dokumentere gode resultater fra et større køkken.
  • Har udviklede administrative kompetencer.
  • Har faglig stolthed både hvad angår holistisk madoplevelse og serviceniveau.
  • Kan begå dig flydende på dansk og gerne engelsk.

Som person er du:

  • En teamplayer samt positiv og udadvendt med flair for kundekontakt. Du får en stor berøringsflade, hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er essentielle for at opnå succes.
  • Åben overfor nye tiltag, arbejdsgange og kollegers ideer & forslag.
  • Struktureret og ansvarsbevidst. Du arbejder omhyggeligt og systematisk, og sætter en ære i at nå deadlines og overholde et budget.
  • Initiativrig og effektiv. Du trives i et travlt og forandringspræget miljø, hvor din ambitiøse indstilling kommer til udtryk ved, at du løbende identificerer og handler på forbedringsmuligheder inden for dit område.
  • God til at skabe overblik og motivere dine medarbejdere til at bidrage.

Vi tilbyder
ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Du vil hos os få mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo, og tænke nyt ind i en spændende hverdag. Vores brugertilfredshedsundersøgelse ligger med en gennemsnitlig tilfredshed på 8,6 (skala max 10), hvilket vi er meget stolte af.

Vi er en arbejdsplads med glade og fagligt dygtige kollegaer. Du bliver en del af et engageret og velfungerende team, og et uformelt arbejdsmiljø, der fokuserer på kompetencer samt en åben og ærlig dialog. Vi tilbyder en udfordrende stilling med konkret indflydelse på dine og kollegers arbejdsomgivelser, med frihed under ansvar og en bred kontaktflade, i hele organisationen.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Vi tilbyder gode arbejds- og ansættelsesforhold, pension, sundhedsordning samt 6 ugers ferie.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. 

Ansøg
Send dit CV med en kort beskrivelse af din motivation for stillingen, snarest muligt og senest 12. maj 2024. 

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Associate Director, Simon Sparre Pinnau på telefon +45 93 94 09 90.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Kantine

Type / niveau:

Manager

Stillingstyper:

Manager

Ansøgningsfrist:

12-05-2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: