ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Nyuddannet Kemiker til internt rotationsflyverkorps

Er du drevet af at lære nyt? Synes du det er spændende at forbedre eksisterende processer? Tør du kaste dig ud i udfordrende opgaver, og trives du med en omskiftelig hverdag, hvor du skal arbejde med mange forskellige kolleger? Lyder dette motiverende og interessant, så er en kemikerstilling i vores interne rotationskorps måske noget for dig!

Vores interne rotationskorps kaldes Flyverkorpset og det består af dygtige kemikere, der varetager spændende kemikerstillinger på tværs af vores organisation, når der er behov ved barselsvikariater, orlovsperioder, større projektopgaver og længerevarende sygdom mm.

Du bliver fastansat i Flyverkorpset og ”flyver” ud i den afdeling, der har et behov. En flyverperiode løber typisk mellem 6 til 18 måneder, hvor du vil have din faste base og løse opgaver i én afdeling. Herefter vil du flyve videre til en ny afdeling med dertil hørende nye spændende opgaver.

Det betyder, at du som flyver får mulighed for at komme til at arbejde indenfor mange forskellige områder i vores værdikæde, herunder råvaremodtagelse, indgangskontrol, QC, AP-produktion, DSP-produktion, godkendelse og frigivelse.

Som en del af flyverkorpset vil du have en fast leder. Derudover vil du have en daglig leder i den afdeling, hvori du er flyver.

Dine arbejdsopgaver varierer fra problemløsning i forbindelse med afvigelser og ændringssager, til udarbejdelse og opdatering af procedurer, udstyrsreview og kvalificering, projektarbejde og andre opgaver, som bidrager til, at produktionen af lægemidler fungerer optimalt. Alt arbejde foregår efter GMP.

Din profil
Vi forestiller os, at du

  • Er nyuddannet og i starten af din karriere.
  • Har en naturvidenskabelig uddannelse som kemiingeniør, farmaceut eller tilsvarende.
  • Har kendskab til eller har mod på at arbejde under GMP-regler.
  • Besidder gode kommunikationsevner, og du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Som person, er du

  • Opsøgende og får energi af at skabe nye relationer.
  • Omstillingsparat, klar på udfordringer og åben for at skifte område ofte.
  • Nysgerrig, lærenem og fleksibel.
  • Omhyggelig og systematisk.
  • Selvstændig og sætter en ære i at nå deadlines.
  • Positiv med et godt humør - også i pressede situationer.

Bliv en del af ALK
ALK tilbyder et dynamisk og attraktivt arbejdsmiljø for dig der søger både personlig og faglig udvikling. ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø, sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Du får hos os:

  • En fastansættelse i en international virksomhed.
  • Mulighed for at opnå en bred erfaring fra flere afdelinger og muligheden for at prøve dig selv af fagligt og kollegialt i forskellige områder.
  • Stor variation i arbejdsopgaverne.
  • Løbende kontakt til og sparring med dine kollegaer i Flyverkorpset.
  • Spændende udviklingsforløb og løbende udvikling af dine kompetencer.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, snarest muligt og senest den 30. juni 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. For mere information om stillingen kontakt Senior Manager, Management & Training Support, Kristian Nielsen Dandanell på +45 61 91 32 04.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Produktion

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Kemiker

Ansøgningsfrist:

30/06/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: