ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Training Partner med passion for uddannelse og træning, og baggrund i TWI og GMP-produktion

Vil du være med til at gøre en forskel for allergipatienter? Får du energi af at arbejde med uddannelse og træning i kombination med systemer og mennesker? Har du interesse for TWI, LEAN Standardised Work og Process Flow Mapping?


PS Training er et centralt team i Product Supply på Site Hørsholm, hvis opgave er at sikre, at vores kollegaer er i compliance mht. træning og uddannelse. Vi supporterer på alle niveauer og underviser vores kollegaer i brugen af træningssystemer, samt sikrer en ensartet træningsstruktur.

Product Supply, Site Hørsholm er i hastig udvikling, og ud over drift, er hverdagen præget af projekter med opgradering af vores træningsaktiviteter, on-boarding, implementering af nye standarter samt servicering af vores interessenter.

Stillingen
Du bliver en del af et team i udvikling. Vi driver træningssystemet LearnIT, hvor vi både hjælper med vedligeholdelse og ved systemudfordringer samt giver træningsinput til projekter, DEVs, CAPA, CC og lignende. Vi samarbejder med afdelingernes kvalitetskoordinatorer for at sikre compliance og derfor er vi også en støtte ved inspektioner/audits.

Som Training Partner bliver din vigtigste opgave at sætte standarder op for træning og uddannelse, samt at udfordre og opretholde compliance og støtte ca. 400 medarbejdere på alle niveauer i Product Supply, Site Hørsholm, med træning- og compliance spørgsmål.

Herudover vil du være med til at opgradere og forbedre vores måde at træne på via TWI-metoden. Vi skal implementere TWI fuldt ud i alle relevante afdelinger på siten. Det gælder både ift. forbedringer af eksisterende træningsstandarder, men også i forbindelse med etablering af nye standarder, som skal etableres f.eks. ifm. udrulning af LEAN TPM på siten, som bliver et fokusområde i de kommende år.

Din profil
Du er proaktiv og selvstændig. Du trives med at skabe struktur og nyder at arbejde med både administrative og udviklingsrettede opgaver/projekter. Du er vant til at indgå i samarbejde på alle niveauer i en virksomhed, du er serviceminded og har en positiv indstilling.

Den rigtige kandidat har erfaring med:  

  • Trænings set-up i et GMP-miljø og det at arbejde i træningssystemer.
  • TWI (og meget gerne TWI certificeret).
  • Compliancearbejde inden for træning og uddannelse fra en GMP-virksomhed.
  • LEAN Standardised Work og Process Flow Mapping, er en fordel.
  • Undervisningserfaring eller et motiveret ønske herom.
  • Kommunikation og er flydende mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
  • Lyst til at udvikle dig og lære nyt sammen med os.

Bliv en del af ALK
ALK tilbyder et dynamisk og attraktivt arbejdsmiljø for dig der søger både personlig og faglig udvikling. ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø, sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, snarest muligt og senest den 30. juni 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. For mere information om stillingen kontakt Senior Manager, Management & Training Support, Kristian Nielsen Dandanell på +45 61 91 32 04.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Supply chain

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Konsulent

Ansøgningsfrist:

30/06/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: