ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

QA Professional til Supplier Management

Ønsker du at arbejde med kvalitetssikring af eksterne GMP-leverandører? Trives du ved at arbejde i et dynamisk miljø med mange mennesker? Ønsker du at arbejde med forskellige facetter af farmaceutisk produktion? Har du lyst til at være med til at gøre livet lettere for voksne og børn med allergi?

Stillingen
Som QA for leverandørhåndtering hos ALK er det dit ansvar at godkende nye leverandører samt at følge op på allerede godkendte leverandører. Du vil også være med til at drive og bidrage til at forbedre kvalitetsprocesserne i forbindelse med leverandørhåndtering. I stillingen vil du arbejde tæt sammen med mange forskellige afdelinger, herunder produktionsafdelinger, logistik, indkøb, den globale kvalitetsafdeling og eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen er hjemmehørende i QA-afdelingen på vores produktions site i Hørsholm, hvor vi fremstiller Drug Substance til tabletter, API-fremstilling og aseptisk fyldning. QA på Site Hørsholm består af ca. 40 medarbejdere, som udfører alt kvalitetsarbejde for Site Hørsholm.

Dine primære ansvarsområder som QA'er vil være:

  • Deltage i udvælgelse, godkendelse og løbende kontrol af eksterne leverandører til GMP-områder.
  • Planlægning og gennemførsel af leverandøraudits.
  • Igangsætning af leverandørevalueringer.
  • Håndtering af ændringer samt klager i relation til leverandører.
  • Kvalitetsaftaler med relevante leverandører.
  • Træning af kolleger på Sitet.
  • Projektdeltagelse i forhold til ovenstående.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en baggrund som farmaceut eller lign. og er nyuddannet, måske med erfaring fra farmaceutisk industri.

Derudover ser vi det som en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med leverandørhåndtering.
  • Har erfaring som auditor.
  • Er en synlig og nysgerrig medspiller ude blandt vores stakeholders.
  • Er omhyggelig og detaljeorienteret.
  • Er kundeorienteret og venlig.
  • Kan arbejde selvstændigt og systematisk med dine opgaver.
  • Har humoristisk sans.

Vores afdeling taler dansk, men koncernsproget er engelsk. Det forventes derfor at du taler flydende dansk og kan tale og skrive engelsk på et fagligt niveau.

Bliv en del af ALK
ALK tilbyder et dynamisk og attraktivt arbejdsmiljø for dig der søger både personlig og faglig udvikling. ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø, sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre måden vi arbejder på.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Vi tror på, at fysisk tilstedeværelse styrker stærkt teamwork og skaber succes, så det er vigtigt, at du nyder at komme på arbejde på vores site med en vis fleksibilitet til også at arbejde hjemmefra.

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, senest den 30. juni 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Derfor foretrækker vi, at du ikke tilføjer billeder i dine ansøgningsdokumenter. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Senior Manager, Quality Systems & Inspections, Josephine Härstedt Denver på telefon +45 20 94 69 39.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

QA

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

QA Officer

Ansøgningsfrist:

30/06/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: