ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Præparationsoperatør til Aseptisk Produktion

Har du lyst til at arbejde i et renrums miljø? Og vil du være en del af et dedikeret team der producerer injektioner til immunterapi? Interesserer du dig for aseptisk produktion og er på hjemmebane med aseptisk arbejde og hygiejnemonitorering på klasse A/B?

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed globalt. Vi udvider vores produktionsteam, hvorfor vi har brug for flere dygtige og dedikerede medarbejdere – det kan være dig, vi leder efter.

Stillingen
Som Præparationsoperatør bliver du en del af et engageret team på 4 kemikere og 7 operatører, som er en del af Aseptisk Produktion, hvis funktion er præparation og fyldning af vacciner til immunterapi gennem allergivaccination. Teamets primære opgave er, at sikre den daglige drift af vores præparationsproces. Dine grundlæggende arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Arbejde i renrumsmiljø (klasse A, B og C inkl. LAF-bænke).
  • Genopløsning af API/drug substance, sterilfiltreringer, fortyndinger og fremstilling af hjælpeoplæsninger.
  • Udtagning og håndtering af procesprøver.
  • Dokumentation i batchjournaler, SAP og LIMS.
  • Arbejde efter GMP-dokumenter såsom SOP’er og batchjournaler.
  • Efterlevelse af myndigheds- og compliancekrav.
  • Rengøring af produktionsudstyr.

Ud over at deltage i de daglige præparationer, bliver du også inddraget i forskellige forbedringsopgaver. Nogle gange har du ansvaret for disse forbedringstiltag og andre gange vil du deltage i større projekter, som repræsentant for dit team.

Det primære arbejdsmiljø er i en aseptisk produktion, det vil sige, at der arbejdes i renrums-klassificering (klasse A/B). Det stiller ekstra høje krav til forståelse for hygiejne og korrekt adfærd, og du skal derfor også kunne trives i fuldt dækkende produktionstøj.

For at opfylde de GMP-krav der er til vores produktion, kan du forvente, at skulle igennem et længerevarende træningsforløb, før du selvstændigt kan indgå i produktionen. Du skal derfor brænde for at tilegne dig nye færdigheder, ikke kun i opstartsfasen, men også løbende.

Du vil blive del af et engageret team med en høj grad af selvstyring. Der er derfor en forventning om, at du deltager aktivt i teamets daglige opgaver og at du aktivt bidrager med at forbedre vores arbejdsgange. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, som formår at samarbejde tæt for at nå det fælles mål.

Præparationsteamet arbejder normalt på dagvagt i hverdagene – 5 dage om ugen. Der kan dog være behov for enkelte produktionsdage i weekend/aften i løbet af et år.

Din profil
Vi ser gerne, at du har erfaring som fylde- eller præparationsoperator, samt har erfaring med GMP og det at arbejde i en aseptisk produktion. Din faglige- og uddannelsesmæssige baggrund er ikke så væsentlig, men det er en fordel, hvis du proces- eller industrioperatør. Det er ligeledes en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i SAP og LIMS.

Som person er det naturligt for dig at tage ansvar og være meget bevidst om kvaliteten i dit arbejde. Du er handlingsorienteret og viser initiativ ved selv at byde ind og drive opgaver. Samtidig har du gode samarbejdsevner og engagerer dig i teamet og de fælles opgaver. Du er fleksibel og trives med rutinearbejde.

Der sker til tider uforudsete ting i vores dagligdag, som kan medføre omprioriteringer og forandringer. Du skal være klar til at håndtere udfordringer og hjælpe med omprioriteringer. Du skal udvise den nødvendige fleksibilitet og samarbejde for at teamet lykkes med at levere produkter af høj kvalitet. Vi vægter samarbejde højt, så du skal have en positiv indstilling og lyst til at løse opgaver i fællesskab med kolleger.

For at være en del af teamet er det nødvendigt at have færdigheder dansk – både mundtligt og på skrift.

Bliv en del af ALK
ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Hos ALK er det dine evner, ambitioner og dedikation, der hjælper os med at forbedre livet for patienter med allergi over hele verdenen. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med kompetente kollegaer og tilbyder dig en bred vifte af muligheder indenfor både faglig- og personlig udvikling. Vi tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer samt produktionsfaciliteter er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. ALK er en del af et personalefællesskab, der tilbyder en bred vifte af sociale arrangementer og klubber sammen med medarbejdere fra omkringliggende virksomheder, året rundt. 

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. 

Ansøg
Send os dit CV og en kort motiveret ansøgning, snarest muligt og senest den 15. juli 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Produktion

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Operatør

Ansøgningsfrist:

15/07/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: