ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Manager til QC Analytics

Brænder du for ledelse og udvikling af medarbejdere? Har du lyst til at være en del af ledelsen og sikre driften en QC-afdeling? Motiveres du af at tage ansvar og sætte retning? Vil du lede et team med dygtige medarbejdere, som er med til at sikre kvaliteten af ALKs allergi immunterapi?

Stillingen
Som Manager i QC Analytics vil du i lede ét af vores to QC driftsteams. Vores afdeling er opdelt i 4 teams, bestående af 2 drifts teams og 2 support teams. Hver team har klart definerede ansvarsområder, men vi arbejder tæt sammen og hjælper og støtter hinanden på tværs af teams.

Teamet du vil lede består af 19 dygtige og engagerede laboranter og professionals. Du vil have et tæt samarbejde med dine lederkollegaer i QC Analytics, men også med stakeholders og ledere på tværs af ALK.

Din opgave bliver, at sikre stabil levering af QC frigivelses- og stabilitetsanalyser på råvarer og mellemprodukter, men også levering af analyseresultater i forbindelse med større eller mindre projekter i afdelingen eller på tværs af ALK. Dette kræver, at du i tæt parløb med dine medarbejdere og lederkollegaer etablerer en god struktur og overblik for afvikling af teamets opgaver. Desuden vil tydelig forventningsafstemning og prioritering med dine medarbejdere samt stakeholders i organisationen være en essentiel del af hverdagen.

Dine primære ansvarsområder vil være:

  • Drive teamet til at opnå forretningsmæssige og strategiske mål.
  • Udvikle teamet og medarbejderne i takt med øget aktivitet i afdelingen.
  • Sikre levering af QC analyseresultater i henhold til gældende aftaler.
  • Medvirke til og/eller drive optimeringstiltag i forhold til optimering af arbejdsgange.
  • Sikre Life Cycle Management og compliance af analyser, processer og udstyr i afdelingen.
  • Sikre support til tværorganisatoriske projektaktiviteter.

Din profil
Vi forestiller os, at du:

  • Er en erfaren personaleleder med min. 2 års ledelseserfaring.
  • Er god til at skabe struktur og systemer, som sikrer overblik for dig og dit team.
  • Udviser stærke leder- og samarbejdsevner og brænder for at få følgeskab.
  • Trives med at have mange opgaver og processer kørende samtidig.
  • Har god forståelse for kvalitet og dokumentationskrav med minimum 5 års erfaring indenfor GMP.
  • Erfaring fra Quality Control er en fordel.

Som person er du engageret, entusiastisk og har en positiv tilgang til mennesker og opgaver.

Bliv en del af ALK
ALK tilbyder et dynamisk og attraktivt arbejdsmiljø for dig der søger både personlig og faglig udvikling. ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø, sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre måden vi arbejder på.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Vi tror på, at fysisk tilstedeværelse styrker stærkt teamwork og skaber succes, så det er vigtigt, at du nyder at komme på arbejde på vores site med en vis fleksibilitet til også at arbejde hjemmefra.

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, senest 22. september 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Derfor foretrækker vi, at du ikke tilføjer billeder i dine ansøgningsdokumenter. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. For yderligere information om stillingen kontakt venligst Director for QC Analytics, Sofie Toft Frisenette på telefon +45 22 49 50 02.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

QC

Type / niveau:

Manager

Stillingstyper:

Manager

Ansøgningsfrist:

22/09/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: