ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Fyldeoperatør til Aseptisk Produktion

Vil du være med til at sikre, at vores produkter kommer godt fra start? Har du lyst til at arbejde i et renrumsmiljø og være en del af et dedikeret team, der producerer injektioner til immunterapi?

Stillingen
Som Fyldeoperatør hos os, bliver du en del af et engageret team på 3 kemikere og 7 operatører. Vi er en del af Aseptic Production, hvis funktion er fremstilling af vacciner fra API til produkt påfyldt på vials og visuel inspiceret.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Betjening af fyldemaskiner i renrumsmiljø (klasse A/B)
  • Rengøring af produktionsudstyr
  • Arbejde efter GMP-dokumenter som SOP’er og batchjournaler
  • Efterlevelse af myndigheds- og compliance-krav
  • Dokumentation i batchjournaler, SAP og LIMS

Det primære arbejdsmiljø er i en aseptisk produktion, det vil sige, at der arbejdes i renrums-klassificering (klasse A/B). Det stiller ekstra høje krav til forståelse for hygiejne og korrekt adfærd, og du skal derfor også kunne trives i fuldt dækkende produktionstøj.

Fyldeteamet arbejder normalt på dagvagt i hverdagene 5 dage om ugen. Der kan dog være behov for enkelte produktionsdage i weekend/aften.

Din profil
Vi ser gerne at du har erfaring som fylde- eller præparationsoperatør, samt har kendskab til GMP og det at arbejde i en aseptisk produktion. Din øvrige faglige baggrund er ikke det væsentligste, men du skal have flair og interesse teknik og være fortrolig med brug af IT. Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet i SAP og LIMS.

For at opfylde de GMP-krav der er til vores produktion, kan du forvente, at skulle igennem et længerevarende træningsforløb, før du selvstændigt kan indgå i produktionen. Du skal derfor brænde for at tilegne dig nye færdigheder, ikke kun i opstartsfasen, men også løbende.

Som person er det naturligt for dig at tage ansvar og være meget bevidst om kvaliteten i dit arbejde. Du er desuden handlingsorienteret og viser initiativ ved selv at byde ind og drive opgaver. Du skal være fleksibel og omstillingsparat. For at være en del af teamet er det nødvendigt at have gode danskfærdigheder, mundtligt og skriftligt. 

ALK tilbyder
ALK er en international organisation, der sigter efter at være verdenslederen på allergimarkedet. Vores hovedkontor og primære produktionsfaciliter er lokaliseret i den naturskønne DTU Science park i Hørsholm. ALK er en del af et personalefællesskab, der tilbyder en bred vifte af sociale arrangementer og klubber sammen med medarbejdere fra omkringliggende virksomheder, året rundt. 

Vi sikrer selvfølgelig den nødvendige oplæring, og du vil i høj grad være med til at sikre et godt samarbejde i eget team og på tværs i ALK.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.alk.net. 

Ansøg
Send os dit CV og en kort beskrivelse af din motivation for stillingen, snarest muligt og senest den 22. september 2024.
Vi hører gerne fra dig med det samme, da vi løbende indkalder til samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Manager, Dinny Nielsen på telefon +45 41 95 90 03.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Produktion

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Operatør

Ansøgningsfrist:

22-09-2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: