ALK-Abelló A/S

QA Professional med bred interesse for kvalitet

Brænder du for kvalitetsarbejde? Er du omstillingsparat, drevet af at lære nyt og kaste dig ud nye udfordringer. Vil du være med til at gøre en forskel for folk med allergi? Så er du måske vores nye kollega i QA Hørsholm?

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed globalt, og du har nu chancen for at komme med på rejsen. 

QA Hørsholm, søger en erfaren QA medarbejder med bred interesse for kvalitetssikring til fastansættelse. I jobbet vil der være mulighed for at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver indenfor QA i samarbejde med flere af vores QA teams. Afdelingen består af 5 teams og den primære tilknytning vil de første 12-18 måneder være til teamet "Equipment, Utility and Facility". Efterfølgende vil du have mulighed for at prøve kræfter med QA opgaver i de øvrige teams, f.eks. batch review, frigivelse af råvarer og Drug Substance, kvalificering af udstyr, supplier audits.

Teamet består af 6 dedikerede kollegaer. Jobbet i dette team består primært i at supportere site Hørsholm i kvalificering af udstyr, facilitet, kritiske forsyningsenheder samt automation. Teamet og arbejdsopgaverne breder sig ud over næsten hele site Hørsholm og derfor medfører det forskellige og spændende problemstillinger samt en meget bred berøringsflade. Samarbejdet med stakeholders er præget af høj faglighed og ligeværdig dialog. Vi bestræber os konstant på at gøre kvalitet simpelt og intuitivt.

Vi kan love, at ikke to dage bliver ens og du kan glæde dig til at arbejde i en afdeling med stor diversitet, hvor læring og sparring internt og i en uformel tone, er en stor del af vores kultur. Vi forventer derfor også, at du er omstillingsparat og åben overfor muligheder for at supportere de øvrige QA teams efter behov.

Arbejdsopgaver

 • Review og autorisation af kvalificeringsprotokoller og -rapporter
 • Review og autorisation af dokumentation relateret til kvalificering af udstyr (fx risikovurderinger, kravs- og designdokumenter)
 • Review og autorisation af dokumentation tilhørende life cycle management for udstyr, faciliteter og kritiske forsyningsenheder (fx periodisk review, SOP/WIN, stamkort)
 • Godkendelse af afvigelser samt ændringssager
 • Deltagelse i aktiviteter i produktionen
 • Formidling af GMP-krav og regler
 • Deltagelse i myndighedsinspektioner og øvrige audits

Vi forestiller os, at du

 • Har en relevant akademisk uddannelse, f.eks. farmaceut, ingeniør el.lign.
 • Har et solidt kendskab til GMP gennem arbejde i den farmaceutiske industri; gerne fra et job indenfor QA, QC eller produktion
 • Har kendskab til kvalificering af udstyr, facilitet samt kritiske forsyningsenheder – kendskab til automation vil være en fordel, men ikke et krav.
 • Trives med prioritere egne opgaver og overholde deadlines i en travl hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og proaktivt
 • Har en positiv tilgang til tingene og kan skabe tillid og gode relationer til stakeholders
 • Er en god samarbejds- og sparringspartner for dine kolleger i teamet
 • Kommunikerer flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og vidensudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

17.Maj.2021

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Martin Mørch Rosenkjær, QA Manager, på tlf. 42 76 05 04.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
17-05-2021
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net