ALK-Abelló A/S

Kemiker til procesudvikling

Har du lyst til at arbejde i et dedikeret team med ansvar for udvikling af fremstillingsprocesser til allergenekstrakter? Kan du lide at designe forsøg og selv være med til at udføre dem i laboratoriet i tæt samarbejde med dygtige teknikere? Har du erfaring med ekstraktion, dia-/ultrafiltering og separationsmetoder?

Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Development (DSD). Vi har brug for både en barselsvikar og en fastansat kemiker til udvidelse af afdelingen.

DSD er en afdeling i Pharmaceutical Development i Hørsholm på 9 personer, som arbejder med udvikling og optimering af fremstillingsprocesser til vores allergenekstrakter. Vi udfører forsøg i vores udviklingslaboratorier, hvor vi arbejder med alt fra 10-20 ml i laboratorieudstyr til 5-15 liter i procesudstyr. Vores forsøgs/produktionsopsæt er fleksible og skilles/samles efter behov. Vi arbejder primært med enhedsoperationerne ekstraktion, filtrering, ultra-/dia filtrering og frysetørring. Vi deltager i CMC udviklingsprojekter for nye produkter såvel som life cycle management projekter for eksisterende produkter.

Som kemiker i afdelingen vil din primære opgave være udarbejdelse af CMC dokumentation – herunder design, udførelse, databehandling og rapportering af udviklingsforsøg. Du vil også skulle arbejde med optimering af eksisterende fremstillingsprocesser og med analyse af de prøver, vi udtager fra vores udviklingsforsøg. Opgaverne udføres i samarbejde med afdelingens teknikere og øvrige kemikere.

Der er ofte ændringer i prioriteringerne hvilket kræver fleksibilitet og omstillingsparathed, men vi tager tingene med et smil og hjælper/lærer af hinanden i en uformel atmosfære, der er præget af entusiasme og engagement.

Arbejdsopgaver

Dit hovedfokus vil være udvikling, optimering og support til fremstillingsprocesser for vores allergenekstrakter - herunder:

 • Design, evaluering samt rapportering af udviklingsstudier og komparabilitetsstudier
 • Forsøgsansvarlig kemiker i laboratoriet ved udførelse af studier i tæt samarbejde med afdelingens teknikere
 • Problemløsning i forhold til eksisterende fremstillingsprocesser af allergenekstrakter i tæt samarbejde med produktionsområdet og andre relevante områder
 • Sparring omkring indkøb, test og vedligehold af udstyr i afdelingen
 • Udarbejdelse af CMC dokumentation

Vi forestiller os, at du

 • Har en akademisk uddannelse, f.eks. ingeniør, farmaceut, biokemiker eller tilsvarende
 • Har erfaring med udviklingsarbejde i den farmaceutiske branche – gerne med proteiner
 • Har teoretisk såvel som praktisk erfaring med ekstraktion og separationsmetoder som filtrering, centrifugering, dia-ultrafiltrering og frysetørring.
 • Kan lide at gå i laboratoriet for at deltage i den praktiske forsøgsudførelse og bagefter at arbejde med databehandling og rapportering af de opnåede forsøgsresultater
 • Trives med at prioritere egne opgaver og overholde deadlines i en travl hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og proaktivt
 • Har kendskab til GMP
 • Kommunikerer flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • Er en god samarbejds- og sparringspartner for dine kolleger

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og vidensudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

30. december 2021 - Samtaler indkaldes løbende.

Skriv gerne om du er interesseret i vikariat eller fastansættelse.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Manager Helle Vinkel, tlf. 50408328.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
30-12-2021
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net