ALK-Abelló A/S

QA Professional med fokus på mikrobiologi og environmental monitoring

Brænder du for kvalitetsarbejde? Er du omstillingsparat, drevet af at lære nyt og kaste dig ud i nye udfordringer. Vil du være med til at gøre en forskel for folk med allergi? Så er du måske vores nye kollega i QA Hørsholm?

ALK er på en ambitiøs rejse for at blive den foretrukne allergivirksomhed globalt, og du har nu chancen for at komme med på rejsen. 

QA Hørsholm, søger en QA medarbejder med bred interesse for kvalitetssikring indenfor mikrobiologi og environmental monitoring (EM). I jobbet vil der være mulighed for at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver indenfor QA i samarbejde med flere af vores QA teams. Afdelingen består af 5 teams, hvor du vil være knyttet til teamet QA for QC.

QA for QC består af 6 dedikerede kolleger. Jobbet i dette team består primært i at supportere QC laboratorierne, der udfører mikrobiologi analyser. Som QA for QC bliver du involveret i mange spændende problemstillinger og får en bred berøringsflade. Vores samarbejde med QC er baseret på et højt fagligt niveau og en ligeværdig dialog. Vi bestræber os konstant på at gøre kvalitet simpelt og intuitivt.

Vi kan love, at ikke to dage bliver ens og du kan glæde dig til at arbejde i en afdeling med stor diversitet, hvor læring og sparring internt og i en uformel tone, er en stor del af vores kultur.

Arbejdsopgaver

 • Review og autorisation af dokumenter: SOP’er, Work Instructions, arbejdssedler o.lign.
 • Review og autorisation af trendrapporter
 • Review og autorisation af protokoller og rapporter til kvalificering og validering
 • Godkendelse af laboratorieundersøgelser, afvigelser, CAPA’er og ændringssager
 • Formidling af GMP-krav og -regler
 • Deltagelse i myndighedsinspektioner og audits

Vi forestiller os, at du

 • Har en akademisk uddannelse f.eks. farmaceut, biokemiker, ingeniør el.lign.
 • Har kendskab til GMP gennem arbejde i den farmaceutiske industri
 • Har kendskab til mikrobiologiske analysemetoder også gerne krav til aseptisk produktion, utilities og miljømonitorering
 • Trives med at prioritere egne opgaver og overholde deadlines i en travl hverdag, hvor du arbejder selvstændit og proaktivt
 • Har en positiv tilgang til tingene og kan skabe tillid og gode relationer til stakeholders
 • Er en god samarbejds- og sparringspartner for dine kolleger i teamet
 • Kommunikerer flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

15. januar 2022

Kontakt

For yderligere information kontakt Marlene Ploug Winthereik, Manager, telefon: +45 23986046        

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
15-01-2022
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net