ALK-Abelló A/S

Kvalitetskoordinator til Aseptisk Produktion, ALK

Kvalitetskoordinator - Spændende jobmulighed i global farmaceutisk virksomhed

ALK søger en kvalitetskoordinator til en spændende stilling i vores aseptiske produktion i Hørsholm. Afdelingen producerer suspensions og frysetørrede produkter til immunterapi til behandling af allergiske patienter.

Som kvalitetskoordinator vil du være ansvarlig for afdelingens GMP og compliance opgaver, og du vil have det overordnede overblik over afdelingens kvalitets- og compliance opgaver. Ligeledes vil du være nøgleperson i forbindelse med audits og inspektioner. Du vil få reference til afdelingslederen, og i dagligdagen vil du komme til at arbejde tæt sammen med de 6 teamledere i afdelingen.

Dine primære opgaver vil være at skabe overblik over samt holde styr på afdelingens kvalitets opgaver (afvigelser, ændringer, korrigerende handlinger og kvalitets aktivitetsplan), og du vil blive ansvarlig for at opdatere de dertil hørende opfølgningslister. Du vil endvidere skulle supportere medarbejdere i forbindelse med forståelse af regulatoriske krav samt ALK's procedurer. Herudover vil du få mulighed for at indgå i forskellige kompetence grupper, der arbejder på tværs af ALK for at kontinuerligt forbedre systemer og compliance generelt i ALK. Alt i alt en udfordrende opgave, der kræver en engageret medarbejder, der kan arbejde selvstændigt, har god sans for detaljer og systemer, og som har lyst til at lykkes gennem eget og andres arbejde.

Du vil i høj grad skulle samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper (ledere, kemikere, operatører, teknikere), hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er essentielle for at få succes i jobbet.

Arbejdsopgaver

 • Opfølgning på overordnet compliance status i afdelingen (afvigelser, korrigerende handlinger, ændringssager)
 • Deltage i review og opdatering af SOP’er mm.
 • Træning af nye medarbejdere i "god GMP forståelse"
 • Supportere afdelingens medarbejdere i kvalitets og compliance relaterede opgaver og forståelse
 • Ansvarlig for eksekvering af en række administrative GMP opgaver
 • Ansvarlig for afdelingens forberedelse, eksekvering og opfølgning i forbindelse med interne såvel som eksterne audits og inspektioner
 • Medvirke til og/eller drive optimeringstiltag for arbejdsgange i afdelingen.

Vi forestiller os, at du

 • Har en akademisk uddannelse
 • Har erfaring fra administrativ eller koordinerende stilling underlagt GMP
 • Er struktureret, systematisk og analytisk, samt god til at skabe overblik
 • Har gode samarbejdsevner samt forstår at arbejde målrettet og selvstændigt
 • Er engageret og positiv, og trives i et travlt og forandringspræget miljø
 • Behersker dansk og engelsk skriftligt såvel som mundtligt

Vi tilbyder

ALK tilbyder et enestående dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbare gennem hele organisationen, og du vil få mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo.

Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Scion science park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

25. august 2022

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Director Denise Lauridsen på tlf.: +45 22 49 50 67 – bedst mellem kl. 15.00 og 16.30 på hverdage.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
25-08-2022
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net