ALK-Abelló A/S

Manager til BioAnalytics

Brænder du for ledelse? Er du en dedikeret leder med faglighed i grænsefladen mellem forskning og GMP og GCP?

Har du lyst til at være leder for et dedikeret team med alsidige og spændende laboratorieopgaver? Så kan du blive vores nye Manager for BioAnalytics.

Stillingen
Som Manager for BioAnalytics bliver du en del af Analytical Development, hvor vi er ca. 45 engagerede kolleger fordelt på 4 afdelinger og et Core Team. Alle afdelingens leverancer sker med et højt fokus på kvalitet og myndighedskrav. Organisatorisk er Analytical Development en del af Global CMC Development i R&D.

BioAnalytics består af 4 laboranter/bioanalytikere og 3 akademiske medarbejdere. Afdelingens opgaver er alsidige og omfatter fremstilling og indkøring af kritiske reagenser, der anvendes til release af markedsførte produkter, samt til produkter under udvikling, analyse af serumprøver fra kliniske studier og support til R&D studier. Derudover har vi en særlig leverance i fremstilling af serum pools og biotinylerede allergener, der anvendes til analyse af alle vores produkter.

BioAnalytics samarbejder med mange afdelinger i både R&D og QC på vores sites i Hørsholm og Madrid. Global CMC Development deltager i udviklingsprojekter, leverer data på prøver fra kliniske studier og bidrager ved inspektioner fra myndigheder og samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Udvikling og motivation af medarbejderne, herunder sørge for at kvalifikationer og kompetencer er i overensstemmelse med de aktuelle GMP og GCP-krav
  • Sikre overblik af overordnede deadlines og prioriteringer i forbindelse med biomarkøranalyse, forecast, fremstilling og implementering af reagenser
  • Sikre et godt samarbejde med stakeholders i organisationen dækkende forskningen, QC, QA, regulatory affairs, clinical development m.fl.
  • Samarbejde med allergiklinikker i forskellige lande
  • Optimere arbejdsprocesser med fokus på elektroniske systemer

Din profil
Du er uddannet cand.polyt, cand.scient., cand.pharm. eller lignende, gerne suppleret med en ph.d. Du er samtidig en erfaren personaleleder, der fungerer godt i tværfagligt samarbejde med mange forskellige stakeholders, både internt og eksternt. Du er resultatorienteret og kan lide nye udfordringer.

Som person er du teamorienteret, entusiastisk og positiv. Du forholder dig kritisk til faglige problemstillinger og sikrer fremdrift på opgaverne til passende kvalitetsniveau.

 Du forstår at arbejde struktureret og du tager ansvar for teamets og egne opgaver.

Vi forestiller os derudover, at du:

  • Har erfaring med immunkemi, antistof-fremstilling og -karakterisering
  • Har erfaring med GMP til fremstilling af reagenser og GCP i forbindelse med analyse af biologiske prøver
  • Kan lide at være i kontakt og dialog med mange mennesker
  • Kommunikerer flydende både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgning

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 27. november 2022. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende, så vent ikke med at sende os din ansøgning! 

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net/career. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Senior Director, Inger V. H. Kjærsgård på +45 50 89 95 55.

Share on:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Job type:
Permanent
Working hours:
Full-time
Working days:
Day
Application deadline:
27/11/2022
Location:
Hørsholm
Company homepage:
http://www.alk.net