ALK-Abelló A/S

Laboranter til spændende QC-afdeling

Har du lyst til at være med til sikre kvaliteten af medicin til allergi? Drømmer du om at være en del af en afdeling med god energi, samarbejde og hjælpsomhed? Er du en engageret, ansvarsbevidst og dygtig laborant som kunne tænke sig at arbejde i et GMP-reguleret miljø? Så er du måske vores nye kollega i Quality Control.

Stillingen

Vi søger efter både nyuddannede og erfarne laboranter som har lyst til at blive en del af et af de analytiske teams i afdelingen, Quality Control. Afdelingen består af i alt 6 teams - 3 analytiske teams opdelt efter analyseplatforme, 2 mikrobiologiske teams og 1 support team.

Teamet, QCA Team 2, tilbyder spændende analyser, varieret arbejdsdage, høj faglighed og god sparring. Vi udfører immunokemiske og kemiske analyser på råvarer, APIer og intermediære produkter. Teamet består af en kombination af kemikere og laboranter og har ansvaret for specifikke analysemetoder og tilhørende udstyr. Analysemetoderne er bl.a. tørstofmåling, radioimmunodiffusion, SDS-PAGE, titreringer og farmakopé analyser på råvarer. 

Du vil som laborant indgå i et tæt samarbejde med dit team og de andre teams i afdelingen. Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil afhænge af dine erfaringer, kompetencer og interesser og vil inkludere følgende:  

 • Udføre analyser til frigivelse og stabilitet (primær opgave)
 • Behandling af analyseresultater, herunder indtastning i databaser, bl.a. LIMS og SAP
 • Vedligeholdelse og problemløsning indenfor udstyr eller analysemetoder
 • Ansvar for vedligeholdelsesopgaver af laboratorieudstyr herunder kontakt til eksterne servicepartnere
 • Godkendelse af analyser
 • Review og opdatering af analyseprocedurer og andre dokumenter
 • Administrativt arbejde i forbindelse med kvalitetskontrol af produkter

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er laborant, laboratorietekniker eller tilsvarende. Har du erfaring med at arbejde i den farmaceutiske industri med analyser og GMP, vil det være en forskel.

Derudover, forventes det, at du:

 • Har en positiv og dedikeret attitude samt gode samarbejdsevner
 • Er kvalitetsbevidst samt forstår at arbejde målrettet, struktureret og selvstændigt
 • Trives med rutinearbejde som tilrettelæggelse, udførelse og godkendelse af analyser men også med nye og varierende opgaver
 • Tager ansvar både for teamets og egne opgaver og trives i et travlt og forandringspræget miljø
 • Er flydende på dansk i skrift og tale, samt kan læse og forstå engelsk

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Kontakt

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.dk/karriere. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Manager Christina Schjøth Frydendahl på telefon +45 28 60 22 51.

Ansøgningsfrist

Send os din ansøgning og CV snarest muligt og senest den 18.december.2022. Vi læser ansøgninger og indkalder løbende, så vent ikke med at sende os din ansøgning! Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
18-12-2022
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net