ALK-Abelló A/S

Kemiker til pilotfacilitet og procesudvikling

Stillingen

Har du lyst til at arbejde i et dedikeret team med ansvar for udvikling af fremstillingsprocesser til allergenekstrakter og har du erfaring indenfor Drug Substance enhedsoperationer og udstyr?

Så er du måske vores nye kollega i Drug Substance Development (DSD). 

I forbindelse med opstart af nye projekter søger vi efter en kemiker til vores pilotfacilitet indenfor udviklingsområdet.

DSD er en afdeling i Pharmaceutical Development i Hørsholm på 14 personer, som arbejder med udvikling og optimering af fremstillingsprocesser til vores allergenekstrakter. Vi udfører forsøg i vores udviklingslaboratorier, hvor vi arbejder med alt fra 10-20 ml i laboratorieudstyr til 5-15 liter i procesudstyr. Derudover har vi også ansvaret for udviklingsområdets pilotfacilitet, hvor vi overfører nyudviklede processer og fremstiller Drug Substance til klinisk udvikling og evt. andre udviklingsforsøg. Vi arbejder primært med enhedsoperationerne ekstraktion, filtrering, ultra-/dia filtrering, kromatografi og frysetørring. Vi deltager i CMC udviklingsprojekter for nye produkter såvel som life-cycle-management projekter.

Som kemiker i afdelingen vil din primære opgave være at sørge for test og vedligehold af udstyret i vores pilotfacilitet. Derudover skal du også medvirke til at overføre nyudviklede processer fra vores laboratorieudvikling til vores pilotfacilitet og være ansvarlig for fremstilling af Drug Substance til klinisk udvikling i samarbejde med udviklingskemikeren og afdelingens teknikere. Du vil også skulle medvirke til udarbejdelse af CMC dokumentation – herunder design, udførelse, databehandling og rapportering af øvrige udviklingsforsøg.

Der er ofte ændringer i prioriteringerne hvilket kræver fleksibilitet og omstillingsparathed, men vi tager tingene med et smil på læben og hjælper/lærer af hinanden i en uformel atmosfære, der er præget af entusiasme og engagement.

Arbejdsopgaver

 • Dit hovedfokus vil være at sikre test og vedligehold af afdelingens pilotudstyr samt fremstilling af Drug Substance til klinisk udvikling, herunder:
 • Sikre at afdelingens pilot- og udviklingsudstyr er vedligeholdt og klar til brug
 • Deltage i overførelse af processer fra vores udviklingsområde til vores pilotfacilitet
 • Ansvarlig for fremstilling af Drug Substance i vores pilotfacilitet, dvs. udarbejdelse af batchpapirer i samarbejde med udviklingskemikeren og QA, træning og selve produktionen i tæt samarbejde med afdelingens teknikere
 • Indkøb og kvalificering af nyt pilotudstyr efter behov
 • Design, evaluering samt rapportering af udviklingsstudier
 • Udarbejdelse af CMC dokumentation

Vi forestiller os, at du

 • Har en akademisk uddannelse, f.eks. ingeniør, farmaceut, biokemiker eller tilsvarende
 • Har erfaring med procesudstyr og GMP indenfor udvikling og/eller produktion. Måske endda erfaring med fremstilling til klinisk udvikling
 • Har erfaring med udviklingsarbejde i den farmaceutiske branche
 • Kan lide at deltage i den praktiske produktion og forsøgsudførelse og bagefter at arbejde med gennemgang af produktionen og evt. databehandling og rapportering af de opnåede forsøgsresultater
 • Har teoretisk såvel som praktisk erfaring med ekstraktion og separationsmetoder som filtrering, centrifugering, dia-ultrafiltrering, kromatografi og frysetørring.
 • Trives med at prioritere egne opgaver og overholde deadlines i en travl hverdag, hvor du arbejder selvstændigt og proaktivt
 • Kommunikerer flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • Er en god samarbejds- og sparringspartner for dine kolleger

Vi tilbyder

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og vidensudvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Ansøgningsfrist

7 marts 2021

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Manager Gitte Jespersgaard, tlf. 25461960.

 

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
07-03-2021
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net