ALK-Abelló A/S

Kvalitetskoordinator til Quality Control

Spændende jobmulighed i global farmaceutisk virksomhed

ALK søger erfaren kvalitetskoordinator til spændende stilling i Quality Control i Hørsholm. Afdelingen på ca. 100 medarbejdere er ansvarlig for at analysere råvarer, API´er samt injektionspræparater og tabletter for vores produktion i Hørsholm. Quality Control er organiseret i seks teams samt en stabsfunktion, der varetager tværgående aktiviteter. Vi er en afdeling under forandring med mange spændende opgaver og faglige udfordringer, og der er rig mulighed for at være med til at optimere og opbygge vores processer. Her er en uhøjtidelig og god stemning med vidensdeling på tværs af teams og faggrupper. Der er korte beslutningsveje, og vi sætter samarbejde og åbenhed øverst på dagsordenen.

Som kvalitetskoordinator vil du være ansvarlig for afdelingens GMP- og compliance-opgaver, du vil have det overordnede overblik over afdelingens kvalitetsopgaver, og du vil være nøgleperson i forbindelse med audits og inspektioner.

Du vil referere til afdelingslederen og i dagligdagen arbejde tæt sammen med de seks teamledere i afdelingen.

I dagligdagen vil dine primære opgaver være at skabe overblik over og holde styr på afdelingens kvalitetsopgaver (afvigelser, ændringssager, korrigerende handlinger og kvalitetsaktivitetsplan) samt opdatere dertil hørende opfølgningslister. Du vil skulle supportere medarbejdere i forbindelse med forståelse af guidelines, regulatoriske krav og ALKs procedurer. Yderligere vil du indgå i forskellige kompetencegrupper, som arbejder på tværs af ALK for kontinuerligt at forbedre complianceniveauet generelt.

Alt i alt en udfordrende opgave, der kræver en engageret medarbejder, som kan arbejde selvstændigt og altid med sans for detaljer og systemer, og som har lyst til at lykkes gennem eget og andres arbejde.

Opgaverne vil ofte involvere samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper (kemikere, operatører og teknikere), hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er essentielle. Det er ligeledes en fordel, hvis du har uddybende kendskab til systematisk problemløsning og kan facilitere det.

Arbejdsopgaver

 • Opfølgning på overordnet compliance status i afdelingen (afvigelser, korrigerende handlinger, ændringssager mm.)
 • Deltage i review og opdatering af SOP’er mm.
 • Udarbejde overordnede ændringssager for afdelingen
 • Ansvarlig for en række administrative GMP-opgaver
 • Supportere afdelingens kvalitets KPI´er
 • Ansvarlig for afdelingens forberedelse, eksekvering og opfølgning på observationer i forbindelse med audits og inspektioner
 • Facilitere systematisk problemløsning
 • Medvirke til og/eller drive optimeringstiltag for arbejdsgange og compliance i afdelingen

Vi forestiller os, at du

 • Har en akademisk uddannelse
 • Har flere års erfaring inden for GMP og farmaceutisk produktion
 • Er struktureret, systematisk, analytisk og god til at skabe overblik
 • Har gode samarbejdsevner samt forstår at arbejde målrettet og selvstændigt
 • Har et ”can-do” mindset og er proaktiv og opsøgende i din tilgang til arbejdet
 • Er udadvendt, engageret og positiv, og trives i et travlt og forandringspræget miljø
 • Behersker dansk og engelsk skriftligt og mundtligt

Vi tilbyder

ALK tilbyder et enestående dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbare gennem hele organisationen, og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. Vores flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der kan lide at mærke forretningens udvikling og nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videns udvikling. Vi betragter vores pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Kontakt

For yderligere information kontakt venligst Senior Director Malene Schack Jørgensen på tlf.: +45 21443931.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 13. juni 2021. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler.

Del på:
Region:
Region Hovedstaden
Region Sjælland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
13-06-2021
Arbejdssted:
Hørsholm
Hjemmeside:
http://www.alk.net