ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Procesoperatør, med lyst til at gøre en forskel for allergipatienter

Er du engageret, omhyggelig og vigtigst af alt proaktiv? Interesserer du dig for produktion af API på større tekniske produktionsanlæg? Ønsker du dig et job i et team med dygtige kollegaer og god holdånd?

Stillingen
Som Procesoperatør i API Produktion får du et afvekslende job. Vi håndterer mange forskellige enhedsoperationer såsom ekstraktion, filtrering, ultra-/dia filtrering mm. Du bliver en del af et team bestående af kemikere, supportere og operatører, hvis funktion er oprensning af proteiner fra ekstrakter af naturlige råvarer, fra husstøvmider og pollen, til produktion af allergivacciner i tabletform til allergi patienter.

For os er det vigtigt at sikre et højt GMP-kvalitetsprodukt til vores brugere, og derfor optimerer vi løbende vores arbejdsgange. Du kan i høj grad være med til at præge hverdagen, da vi lytter til dine ideer. Til daglig bliver du inddraget i LEAN og optimeringer, som du også selv er med til at drive. Da vi er en virksomhed i udvikling supportere vi indkøring af nye processer, udstyr mm. ved siden af den daglige produktion. Vi sikrer selvfølgelig den nødvendige oplæring, og du vil i høj grad være med til at sikre et godt samarbejde på tværs i ALK.

Din arbejdsopgaver vil være:

  • Produktion af API på procesanlæg.
  • Klargøring og gennemgang af batchjournaler.
  • Deltage i løsning af GMP og compliance opgaver i afdelingen.
  • Deltage i kvalificeringer af udstyr i afdelingen.
  • Deltage i optimering af arbejdsgange i afdelingen ved hjælp af LEAN.
  • Styrke samarbejdet på tværs i ALK med bl.a. QA, QC og projekt organisation.
  • Rengøring af produktionsudstyr.

Din profil
Vi forestiller os, at du har erfaring som operatør eller lignende, og gerne inden for farmaceutisk produktion. Har du samtidig forståelse for GMP og dokumentationskrav samt viden om procesteknik, er det en fordel. Du kan arbejde med PC på brugerniveau, og det er en fordel, at have kendskab til SAP og LIMS. Sprogligt behersker du dansk i skrift og tale, og har kendskab til engelsk.

Som person er du:

  • Kendt for at tage ansvar for at vi sammen opnår et godt resultat.
  • Beriget med humor og et glimt i øjet – også i pressede situationer.
  • Komfortabel med at arbejde i teams, da vi altid arbejder i par.
  • Omhyggelig og grundig med god ordenssans.
  • Målrettet og evner at bevare overblikket i pressede situationer.

Du skal have lyst til og mulighed for at arbejde fleksibelt i tidsrummet 06:00 – 18:00 afhængigt af produktionsplanen. Vi fastlægger en plan for den enkelte, så du altid kan planlægge dine dage.

Bliv en del af ALK
ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Hos ALK er det dine evner, ambitioner og dedikation, der hjælper os med at forbedre livet for patienter med allergi over hele verdenen. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde med kompetente kollegaer og tilbyder dig en bred vifte af muligheder indenfor både faglig- og personlig udvikling. Vi tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver.

  • Dagholdsarbejde 37 timer fra mandag til lørdag.
  • Dygtige og engagerede kolleger og et godt team samarbejde.
  • En uhøjtidelig, kammeratlig og humoristisk omgangstone.
  • Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.
  • Kantineordning.
  • Favorabelt medlemskab af sundhedsordning med gratis adgang til bl.a. kiropraktor, fysioterapeut og massører.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer samt produktionsfaciliteter er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. ALK er en del af et personalefællesskab, der tilbyder en bred vifte af sociale arrangementer og klubber sammen med medarbejdere fra omkringliggende virksomheder, året rundt.

Ansøg
Send os dit CV og en kort motiveret ansøgning, senest den 1. august 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vær opmærksom på, at vi først indkalder til samtaler efter sommerferien (uge 31), Men send gerne ansøgning hurtigst muligt, da vi kigger ansøgninger allerede nu. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om vores virksomhed opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Manager, Tony Nielsen på telefon +45 41 71 84 57.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Produktion

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Operatør

Ansøgningsfrist:

01/08/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: