ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S ALK-Abelló A/S

Forskningslaborant med interesse for protein kemi

Ønsker du at gøre en forskel og forbedre livskvaliteten for millioner af mennesker berørt af allergi? Har du erfaring inden for biofysisk karakterisering af proteiner? Og har du ønske om at være en del af en Drug Discovery afdeling i konstant udvikling?

ALK søger en dygtig og nysgerrig laborant med erfaring inden for biofysiske/kemiske metoder til at styrke den analytiske platform i vores Molecular Allergology team.

Stillingen
Som Forskningslaborant bliver du en del af Molecular Allergology i Global Research & Drug Discovery. Vores team er involveret i tidlig opdagelse og karakterisering af nye potentielle aktive stoffer som allergener, antistoffer og proteiner. Vi karakteriserer potentielle aktive stoffer ved at anvende flere analytiske teknikker som dynamisk lysspredning (DLS), nano-differential scanning fluorimetry (nDSF), cirkulært dichroisme (CD) og højtryksvæskekromatografi (HPLC).

I Global Research & Drug Discovery arbejder vi i projektteams baseret på kompetencer og erfaring, på tværs af afdelinger. Vi er alle entusiastiske og engagerede i vores daglige arbejde og har en uformel arbejdsatmosfære.

Dit fokusområde vil være inden for protein karakterisering, med henblik på at supportere vores drug discovery projekter, men opgaver og analyser indenfor afdelingens andre områder, vil også forekomme. Dine primære opgaver vil være:

  • Udføre karakteriseringsanalyser på nye potentielle aktive stoffer med f.eks. HPLC, DLS og CD.
  • Planlægning, udførsel og rapportering af forsøg sammen med scientist.
  • Afrapportere data i Elektroniske lab bøger (ELN).
  • Vedligeholdelse af en del af det udstyr vi anvender, i samarbejde med teamets øvrige laboranter.

Din profil
Vi forestiller os, at du har:

  • En uddannelse som laborant eller lignende, med erfaring inden for protein kemi og protein karakterisering.
  • Gode kommunikationsevner og er flydende mundtligt og skriftligt på engelsk.
  • Kendskab til MS Office pakkens programmer herunder Word og Excel.
  • Gode samarbejdsevner, er engageret og fleksibel, samt at du trives i en travl og afvekslende hverdag.
  • En positiv tilgang og bidrager til et godt arbejdsklima i afdelingen.
  • Erfaring inden for protein ekspression i HEK og/eller CHO-celler vil være en fordel.
  • Erfaring med Chromeleon vil være en fordel.

Vi tilbyder
ALK tilbyder et dynamisk og attraktivt arbejdsmiljø for dig der søger både personlig og faglig udvikling. ALK er en global medicinalvirksomhed med speciale i allergi immunterapi. Vi er drevet af høj faglighed, integritet, åbenhed og at bidrage til et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø, sammen med vores kolleger. Du bliver en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og videnudvikling. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre måden vi arbejder på.

ALK er en helbredsfokuseret organisation og vores kontorer er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Vi tror på, at fysisk tilstedeværelse styrker stærkt teamwork og skaber succes, så det er vigtigt, at du nyder at komme på arbejde på vores site med en vis fleksibilitet til også at arbejde hjemmefra. 

Ansøg
Ansøg ved at vedhæfte dit CV og en kort motiveret ansøgning, senest den 13. oktober 2024.

Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så vent ikke med at søge! Vi forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om vores virksomhed, opfordrer vi dig til at besøge os på www.alk.net. Har du specifikke spørgsmål til stillingen kan du kontakte Associate director Molecular Allergology, Helene Henmar på Helene.Henmar@alk.net. Bemærk, at ALK ikke modtager og accepterer ansøgninger via mail, men at ansøgere skal registrere sin ansøgning i rekrutteringssystemet via jobannoncen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Branche:

Forskning

Type / niveau:

Medarbejder

Stillingstyper:

Laborant

Ansøgningsfrist:

13/10/2024

Arbejdssted:

Hørsholm

Hjemmeside:

http://www.alk.net

Kontoradresse:

Bøge Allé 1 2970 Hørsholm

Se placering: